Biopet Biopet

NOUTATI

Pentru ca stim ca-i place sushi, am pregatit o surpriza. Hei, sunt pentru caine, nu pentru tine!
Contine 100% carne de pui si peste.
O gustare sanatoasa bogata in proteine si saraca in grasimi.
Produs 100% natural, tratat termic la 75°C.

Sampon antiseptic cu rol complementar in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice.
Clorhexidina 3% si ketoconazol 1%
Volum: 355 mL
Cel mai bun raport calitate - cantitate - pret din Romania

Mai multe detalii pe http://www.dermavet.ro si http://www.veterinaria.ro

DAVIS EARMED BORACETIC® FLUSH

Adjuvant in terapia otitelor bacteriene si fungice.

Davis EarMed Boracetic® Flush este o solutie auriculara care se bazeaza pe actiunea sinergica dintre acidul boric si acidul acetic in actiunea de igienizare a canalului auditiv atat de necesara in otitele bacteriene sau fungice. Ajuta la ameliorarea pruritului, inflamatiei locale si durerii. Este foarte eficienta pentru igienizarea canalului auricular extern in cazul otitelor scuamoase, crustoase sau cu hipersecretie ceruminoasa. Adaugarea de Aloe Vera ajuta la diminuarea rosetii si inflamatiei locale.

Mai multe detalii pe http://www.dermavet.ro si http://www.veterinaria.ro

Am adus tot ce este mai bun de la Davis in Romania.

Mai multe detalii pe http://www.dermavet.ro si http://www.veterinaria.ro

VETINMUNE este un supliment nutritional care ajuta in protejarea organismului impotriva efectelor nocive ale poluantilor externi, paraziti ca Leishmania spp., bacterii, virusuri, ciuperci si in disfunctii legate de sistemul imunitar.

Cumpara online pe http://www.veterinaria.ro

Supliment nutritional cu rol paliativ antitumoral si de sustinere a sistemului imunitar.

Informatii detaliate (mod de actiune, profil enzimatic, studii clinice) pe www.corpet.ro

Vanzari online: http://www.veterinaria.ro

DAFORTE®

Suspensie pentru administrare orala la caini si pisici.
Flacon de 20 ml.
Adsorbant
Probiotic
Prebiotic
Reechilibrant electrolitic
Modulator imunitar

Cumpara online pe http://www.veterinaria.ro - categoria Probiotice

Achizitionarea companiei Farmadiet de catre grupul american Opko Health, Inc.

Farmadiet devine Pharmadiet.

Prin aplicarea cunostintelor stiintifice, care a caracterizat secolul al XX-lea, lumea occidentala a cunoscut o dezvoltare fara precedent intro perioada relativ scurta de timp. In domeniul sanatatii au fost realizate progrese remarcabile in special dupa cum se reflecta in cresterea sperantei de viata care s-a dublat in acest secol.

Din 1992, Pharmadiet activeaza in domeniul sanatatii, prin diviziile sale de produse farmeceutice cu prescriptie, OTC, suplimente fitoterapeutice si de uz veterinar, cu scopul de a dezvolta produse inovatoare pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor si animalelor de companie.

Filozofia companiei este de a selecta ingredientele active capabile de corectarea dezechilibrelor care pot determina afectiuni patologice. Bazata pe dovezi stiintifice, Pharmadiet propune cele mai inovatoare solutii de tratament si prevenire a diferitelor afectiuni atat pentru medici, farmacisti si medici veterinari, cat si publicului larg care apreciaza calitatea si biodisponibilitatea produselor naturale.

Pharmadiet Veterinaria, a devenit o companie de referinta pentru patologia clinica veterinara, datorita produselor de cea mai buna calitate, siguranta si eficacitate dovedita si prin activitatea constanta de lucru in cercetarea si dezvoltarea de noi formule nutritionale, protejate de brevete nationale si internationale. Pharmadiet Veterinaria este o companie cu certificare cGMP.

Pharmadiet Veterinaria, cu sediul in Barcelona si unitatea de productie in Girona, colaboreaza strans cu o alta companie a grupului Pharmadiet, si anume Quimera Ingenieria Biomedica, - un centru de referinta in cercetarea biomedicala situat in “Parcul de Stiinte Barcelona”. Acesta isi propune sa dezvolte produse inovatoare, cum ar fi biomateriale pentru aplicatii medicale si substante nutritionale cu actiune terapeutica.

Pharmadiet isi sustine angajamentul in favoarea calitatii prin obtinerea certificatelor de calitate bazate pe standardul ISO 9001:2008 si ISO 13485:2004. Acesta din urma este o adaptare a ISO 9001:2008 si are în vedere caracteristicile speciale ale companiilor care produc si comercializeaza produse pentru sanatate si servicii asociate, avand in vedere importanta in acest domeniu a cerintelor legale si a reglementarilor in vigoare (in special cele legate de curatenie, igiena, sterilitate, trasabilitatea si informatiile asociate cu produse de sanatate).

Acest standard sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, fabrica sau folosesc produse si servicii medicale, si in timpul fabricatiei dar si mai tarziu. Se doreste cresterea reputatiei atat in ochii clientilor cat si in cei ai autoritatilor.

Aceste calitati au permis ca formula LactaDiet Gatos sa fie selectata de administratorii Programul de Conservare Ex-situ pentru rasul iberic.

www.lynxexsitu.es

Contine S-adenosilmetionina, protector hepatic care ajuta la dezintoxicarea ficatului si silibina, flavonolignanul cel mai activ al silimarinei, (amestec de diversi flavonolignani care se gasesc in fructul de armurariu), care stimuleaza regenerarea ficatului.

Zincul ajuta conferind proprietatile sale antifibrotice, antioxidante si hepatoprotectoare. In plus, Vitamina E (alfa tocoferol), impreuna cu Seleniul sunt antioxidanti naturali, care imbunatatesc activitatea hepatica, cicatrizand leziunile acestuia.

Cumpara online pe www.veterinaria.ro.

Lutein VITOFTAL gel, este un supliment nutritional pentru caini si pisici ce contine Luteina, Zeaxanthina, Astaxanthina, Taurina, Lycopen, acizii grasi Omega 3 (DHA si EPA), Coenzima Q10, Trans-resveratrol, Epigallocatechin Gallate (EGCG), Zinc, Cupru , Seleniu, Vitamina C si vitamine din grupul B.

Lutein Vitoftal Gel este indicat ca terapie adjuvanta in bolile degenerative ale retinei si cristalinului, pentru protectia impotriva stresului foto-oxidativ, pentru a proteja impotriva neovascularizarii aberante (ce afecteaza retina si coroida) asociata cu orbirea, precum si pentru protejarea nervului optic.

Cumpara online pe www.veterinaria.ro.

LYSINVIRAL GEL este un supliment alimentar pentru pisici pe baza de L-Lisina, Enterococcus faecium NCIMB10415 (SF68), Beta-glucani, Baicalina si Chercitina, care ajuta la reducerea severitatii semnelor clinice la pisicile infectate cu virusul rinotraheitei virale (HVF-1), la diminuarea numarului de eruptii la pisicile cu infectii recurente, la reducerea capacitatii de contagiune si la intarirea sistemului imunitar.

L-Lizina este un aminoacid esential ce poate fi utilizat in tratamentul rinotraheitei virale feline, sau FVR. De asemenea, cunoscuta si sub numele de influenta felina sau gripa pisica, aceasta infectie este foarte contagioasa si afecteaza caile respiratorii superiore.

In opinia specialistilor, concentratiile mai mari de L-lizina pot suprima cresterea herpes-virusului responsabil de aparitia FVR. Acest lucru se datoreaza faptului ca L-Lizina are un efect de inhibare a altui aminoacid, arginina, care este necesara pentru ca virusul FHV-1 sa se reproduca. Se considera ca cei doi aminoacizi au efecte concurente, prin cresterea concentratiilor de L-lizina, se obtine diminuarea prezentei argininei la pisicile infectate cu FVR. Nivelurile mai scazute de arginina, incetinesc dezvoltarea herpes virusului, implicit se atenueaza simptomele specifice FVR la pisicile infectate.

Cumpara online pe www.veterinaria.ro.